100% gratis incassodienst!


De voordelen:

Geen dossierkosten

Geen Provisiekosten

Onbeperkt kredietrapporten aanvragen.

Onbeperkt Incasso opdrachten indienen.

Geen addertjes.

Vele klanten gingen u voor

Vele klanten gingen u voor, of u nu een accountant bent of het garagebedrijf. Een groothandel of een schildersbedrijf. Voor grote en kleine ondernemingen. Voor iedereen die snel en vertrouwd zijn facturen betaald wil hebben, maar wel dat de relatie met uw klanten in stand blijft.

Dossier sluiten? geen probleem!

Het komt wel eens voor dat een vordering gesloten dient te worden omdat er bijvoorbeeld nieuwe afspraken gemaakt zijn met debiteur of debiteur heeft de factuur rechtstreeks aan u betaald. Een vordering kunt u dan sluiten zonder kosten (fair use policy).

Incasso Service Benelux doet er alles aan om uw vorderingen zo snel mogelijk te incasseren via de minnelijke weg. Het kan voorkomen dat een debiteur na de minnelijke incasso procedure nog steeds niet heeft betaald. Incasso Service Benelux zal dan een gratis verslag uitbrengen. Hierin staat of het haalbaar is om een gerechtelijke procedure op te starten. Ook de kosten voor een eventuele gerechtelijke procedure zullen wij bijvoegen in dit rapport. U bent ten alle tijden vrij om te besluiten of u een gerechtelijke procedure wilt opstarten of niet. Indien u besluit om geen procedure op te starten zullen wij het dossier natuurlijk zonder kosten sluiten.Contactgegevens

Adres
Claudius Prinsenlaan 128, 4818 CP Breda
Tel
076-7002081
IBAN
NL44 RABO 0161341497
Rek
1613.41.497
E-mail
info@isbenelux.nl
Kvk
56926766
Btw
NL852365056B01


Download hier onze brochurexlsbestandxlsbestand

Neem direct contact met ons op.