Incasso Service Benelux EN UW PRIVACY

Incasso Service Benelux zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.
Incasso Service Benelux GEBRUIKT UW GEGEVENS OM DE VOLGENDE DIENSTEN TE KUNNEN BIEDEN: Indien u van bepaalde diensten gebruik wenst te maken op de website, zoals het ontvangen van een brochure of het overdragen van een vordering ter incasso, vragen we persoonlijke informatie zoals naam, bedrijf, e-mailadres en telefoonnummer. Incasso Service Benelux gebruikt deze gegevens uitsluitend voor het doel waarvoor ze zijn bestemd: om u de gevraagde service en informatie hierover te bieden. U wordt niet opgenomen in een mailbestand, nieuwsbrief bestand of iets dergelijks. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld.
Wij bewaren uw gegevens op een Secure (=beveiligde) Server. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. De website verzamelt automatisch statistische informatie zoals het aantal en de frequentie van bezoekers. De informatie die wordt vastgelegd is niet tot een persoon te herleiden en wordt alleen gebruikt om statistieken van het bezoek vast te leggen. Deze statistieken worden alleen gebruikt voor het evalueren en verbeteren van de Incasso Service Benelux website.

Incasso Service Benelux VERKOOPT UW GEGEVENS NOOIT :
Incasso Service Benelux zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw aanvraag. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.
Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Incasso Service Benelux:
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Indien u nog vragen mocht hebben over ons Privacybeleid, dan kunt u ons een bericht sturen naar info@isbenelux.nl. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In het geval dat wijziging van ons Privacybeleid nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.
my popupContactgegevens

Adres
Claudius Prinsenlaan 128, 4818 CP Breda
Tel
076-7002081
IBAN
NL44 RABO 0161341497
Rek
1613.41.497
E-mail
info@isbenelux.nl
Kvk
56926766
Btw
NL852365056B01

Neem direct contact met ons op.